Levering

Transportpolitik

Generel information

For at sikre, at din pakke leveres korrekt, og at du modtager pakken inden for den tidsramme, vi annoncerer, skal du sikre dig, at din adresse er indtastet korrekt og inkluderer alle relevante og / eller krævede oplysninger.

Brug af de korrekte akronymer, gadenumre, bygnings- eller lejlighedsnumre og ruteinformation (hvis relevant) er afgørende for at sikre rettidig levering.

Hvis de angivne adresseoplysninger er forkerte eller indtastet forkert på købstidspunktet, er vi ikke ansvarlige for mistet, forkert placeret eller forkert levering af varer.

Fragtomkostninger

Vi tilbyder gratis forsendelse til alle ordrer, ja, alle ordrer leveres gratis.

Behandlingstid

Behandlingstiden for de fleste ordrer er 1-2 arbejdsdage (beregnet fra det tidspunkt, vi modtager din ordrebetaling). Behandlingstiden inkluderer normalt valg af produkterne i ordren, kvalitetskontrol og den endelige ordreemballage.

Forsendelsestid

De fleste ordrer kan tage 5 til 10 hverdage fra leveringsdatoen. Bemærk, at dette kun er et skøn, og transporttiden påvirkes normalt af ukontrollerbare faktorer som offentlige begivenheder, lovbestemte helligdage, lufthavnsstrejker, fly og vejr.

Transportform

Transportmetoderne for de fleste ordrer er: DHL, UPS, FedEx, Laposte, EMS osv. Vi vælger normalt den bedste transportmetode i henhold til din aktuelle situation. Så for forsendelsesmetoden afhænger dette af din leveringsadresse.

Ordrestatusændringer

Når ordren er afsendt, modtager du en e-mail med sporingsoplysninger. (Sørg for at udfylde den korrekte e-mail)

ordresporing

Der er tre måder at spore vores ordrer på:
1. Spor din ordre gennem siden "Min konto" - "Min ordre" - "Ordresporing" i medlemscentret.
2. Spor din ordre via e-mail. Når ordren er afsendt, modtager du en e-mail med sporingsoplysninger. Indholdet af e-mailen indeholder ordreoplysninger, oplysninger om ordresporing samt transportørens navn og online sporingsadresse.
3. Kontakt vores online kundeservice, vores online kundeservice hjælper dig med at spore din ordre og sende dig ordrestatus i realtid.
Bemærk, at ovenstående tre sporingsmetoder kan bruges på samme tid, og hver ordre har disse tre sporingsmetoder.

Med hensyn til transportpolitikken forbeholder ModeTendenser sig ret til at fortolke.