vintermode og behagelig vindtæt standkrave kvinders polstret jakke lyserød

vintermode og behagelig vindtæt standkrave kvinders polstret jakke lyserød

(0 Anmeldelser)

 • DKK562.30

blå lyserød sort

XS S M L XL 2XL

polstret jakke til kvinder vinter 1 polstret jakke til kvinder vinter 2 polstret jakke til kvinder vinter 3 polstret jakke til kvinder vinter 4 polstret jakke til kvinder vinter 5

 • farve: blå, lyserød, sort
 • størrelse: xs, s, m, l, xl, 2xl
 • kategori: kvinders bomuldsjakke vinter
 • tykkelse: normal
 • ærme: normal
 • krave: stand-up krave
 • egnet sæson: vinter 2021
 • tøjstang: lynlås
 • ærmelængde: langærmet
 • tøjlængde: normal

dette er et stilfuldt vintertøj! det mest iøjnefaldende aspekt af bomuldsjakken er farven, og det matte stof understreger denne farve, der har et blødt strejf. denne bomuldsjakke er færdig med et unikt symønster. det smarte elastiske bånd øger jakkens talje, hvilket kan stramme jakken og forhindre jakken i at blive for stor og ubehagelig. det asymmetriske design foran og bagved vil vare evigt.

Velkommen til vores ModeTendenser online butik. Vi vil give dig kvalitetsvarer og tjenester.

Levering

I ModeTendenser-butikken behøver du ikke bekymre dig, vi leverer den bedste leveringstjeneste.

Vi leverer gratis forsendelse til alle ordrer, ja, alle ordrer er gratis forsendelse.

Ordrebehandlingstid: Normalt er behandlingstiden for de fleste ordrer 1 til 2 arbejdsdage. Behandlingstiden inkluderer normalt valg af produkter fra ordren, kvalitetskontrol og produktemballage osv.

Bestil leveringstid: Fra afsendelsesdatoen kan de fleste ordrer tage 5-10 arbejdsdage.

Forsendelsesmetoderne for de fleste ordrer er: DHL, UPS, FedEx, Laposte, EMS osv. Normalt vælger vi den bedste transportmetode i henhold til din aktuelle situation.

Når ordren er afsendt, modtager du en e-mail med sporingsoplysninger. E-mail-indholdet indeholder ordreoplysninger, ordresporingsoplysninger og navnet på transportøren og online sporingsadresse. Du kan spore din ordre i henhold til indholdet af e-mailen eller medlemscentret.

Bemærk: Den samlede leveringstid for ordren = behandlingstid + leveringstid = 6-12 arbejdsdage. (Det starter fra det tidspunkt, hvor vi modtager betaling for din ordre.)

Retur og udveksling

Vi leverer gratis retur- og udvekslingstjenester.

Hvis du af en eller anden grund ikke er helt tilfreds med din ordre, kan du ikke lide din ordre. Du kan udøve ret til retur og bytte. Vi tilbyder 30 dages gratis retur- og udvekslingstjeneste for alle ordrer.

Hvordan returneres og udveksles varer?

Der er to måder:

1. Du kan anmode om returnering og udveksling af tjenester på siden "Min konto" - "Mine ordrer" gennem medlemsområdet.

2. Du kan kontakte vores eftersalgsservice, vores eftersalgsservice vil guide dig til den korrekte og bekvemme retur- og udvekslingstjeneste.

Med hensyn til refusioner: Vi behandler din refusion efter modtagelse af din retur, og alle refusioner behandles så hurtigt som muligt. Når vi har sendt refusionen, modtager du den inden for 1-2 arbejdsdage. Refusionsmetoden er den oprindelige betalingsmetode for din ordre.