vinter straight plaid business mænds bukser grå

vinter straight plaid business mænds bukser grå

(0 Anmeldelser)

 • DKK228.00

sort grå

28 29 30 31 32 33 34 36 38

herrebukser plaid 1 herrebukser plaid 2 herrebukser plaid 3 herrebukser plaid 4

 • farve: sort, grå
 • størrelse: 28,29,30,31,32,33,34,36,38
 • kategori: bukser til mænd plaid
 • grundlæggende stil: moderigtig by
 • tykkelse: almindelig
 • stræk: mikroelastisk
 • bukselængde: bukser
 • talje: midje i taljen
 • beklædningstype: slim fit

disse afslappede bukser til mænd ser pæne og rene ud med lynlås og bæltestropper og er lavet af lodret strakt tovejs stretchstof, så du let kan løfte og sænke dine knæ. det er let at pleje, forhindrer rynker og gør det lettere at stryge. den forbedrede tovejssøm kan give en mere raffineret følelse, og selvdyrkningstilstanden er meget velegnet til afslappede lejligheder. det ser godt ud med en skjorte!

Velkommen til vores ModeTendenser online butik. Vi vil give dig kvalitetsvarer og tjenester.

Levering

I ModeTendenser-butikken behøver du ikke bekymre dig, vi leverer den bedste leveringstjeneste.

Vi leverer gratis forsendelse til alle ordrer, ja, alle ordrer er gratis forsendelse.

Ordrebehandlingstid: Normalt er behandlingstiden for de fleste ordrer 1 til 2 arbejdsdage. Behandlingstiden inkluderer normalt valg af produkter fra ordren, kvalitetskontrol og produktemballage osv.

Bestil leveringstid: Fra afsendelsesdatoen kan de fleste ordrer tage 5-10 arbejdsdage.

Forsendelsesmetoderne for de fleste ordrer er: DHL, UPS, FedEx, Laposte, EMS osv. Normalt vælger vi den bedste transportmetode i henhold til din aktuelle situation.

Når ordren er afsendt, modtager du en e-mail med sporingsoplysninger. E-mail-indholdet indeholder ordreoplysninger, ordresporingsoplysninger og navnet på transportøren og online sporingsadresse. Du kan spore din ordre i henhold til indholdet af e-mailen eller medlemscentret.

Bemærk: Den samlede leveringstid for ordren = behandlingstid + leveringstid = 6-12 arbejdsdage. (Det starter fra det tidspunkt, hvor vi modtager betaling for din ordre.)

Retur og udveksling

Vi leverer gratis retur- og udvekslingstjenester.

Hvis du af en eller anden grund ikke er helt tilfreds med din ordre, kan du ikke lide din ordre. Du kan udøve ret til retur og bytte. Vi tilbyder 30 dages gratis retur- og udvekslingstjeneste for alle ordrer.

Hvordan returneres og udveksles varer?

Der er to måder:

1. Du kan anmode om returnering og udveksling af tjenester på siden "Min konto" - "Mine ordrer" gennem medlemsområdet.

2. Du kan kontakte vores eftersalgsservice, vores eftersalgsservice vil guide dig til den korrekte og bekvemme retur- og udvekslingstjeneste.

Med hensyn til refusioner: Vi behandler din refusion efter modtagelse af din retur, og alle refusioner behandles så hurtigt som muligt. Når vi har sendt refusionen, modtager du den inden for 1-2 arbejdsdage. Refusionsmetoden er den oprindelige betalingsmetode for din ordre.