sommer rund hals kort ærme syning farve løs kvindelig t-shirt rose rød

sommer rund hals kort ærme syning farve løs kvindelig t-shirt rose rød

(0 Anmeldelser)

  • DKK245.10

gul  khaki  roserød

XS S M L XL 2XL

t-shirt til kvinder rund hals 1 t-shirt til kvinder rund hals 2 t-shirt til kvinder rund hals 3 t-shirt til kvinder rund hals 4 t-shirt til kvinder rund hals 5

  • farve: gul, khaki, roserød
  • størrelse: xs, s, m, l, xl, 2xl
  • kategori: t-shirt til kvinder rund krave
  • velegnet til sæsonen: sommeren 2021

denne kvindelige t-shirt ser mere attraktiv ud end almindelige hverdags-t-shirts. vores brevprint tilføjer friskhed til fritidstøj. denne kvindelige t-shirt kan tage fugt væk fra huden og give dig en behagelig kølig komfort. denne t-shirt til kvinder er ædru og elegant og kan tilpasses til alle stilarter.

Velkommen til vores ModeTendenser online butik. Vi vil give dig kvalitetsvarer og tjenester.

Levering

I ModeTendenser-butikken behøver du ikke bekymre dig, vi leverer den bedste leveringstjeneste.

Vi leverer gratis forsendelse til alle ordrer, ja, alle ordrer er gratis forsendelse.

Ordrebehandlingstid: Normalt er behandlingstiden for de fleste ordrer 1 til 2 arbejdsdage. Behandlingstiden inkluderer normalt valg af produkter fra ordren, kvalitetskontrol og produktemballage osv.

Bestil leveringstid: Fra afsendelsesdatoen kan de fleste ordrer tage 5-10 arbejdsdage.

Forsendelsesmetoderne for de fleste ordrer er: DHL, UPS, FedEx, Laposte, EMS osv. Normalt vælger vi den bedste transportmetode i henhold til din aktuelle situation.

Når ordren er afsendt, modtager du en e-mail med sporingsoplysninger. E-mail-indholdet indeholder ordreoplysninger, ordresporingsoplysninger og navnet på transportøren og online sporingsadresse. Du kan spore din ordre i henhold til indholdet af e-mailen eller medlemscentret.

Bemærk: Den samlede leveringstid for ordren = behandlingstid + leveringstid = 6-12 arbejdsdage. (Det starter fra det tidspunkt, hvor vi modtager betaling for din ordre.)

Retur og udveksling

Vi leverer gratis retur- og udvekslingstjenester.

Hvis du af en eller anden grund ikke er helt tilfreds med din ordre, kan du ikke lide din ordre. Du kan udøve ret til retur og bytte. Vi tilbyder 30 dages gratis retur- og udvekslingstjeneste for alle ordrer.

Hvordan returneres og udveksles varer?

Der er to måder:

1. Du kan anmode om returnering og udveksling af tjenester på siden "Min konto" - "Mine ordrer" gennem medlemsområdet.

2. Du kan kontakte vores eftersalgsservice, vores eftersalgsservice vil guide dig til den korrekte og bekvemme retur- og udvekslingstjeneste.

Med hensyn til refusioner: Vi behandler din refusion efter modtagelse af din retur, og alle refusioner behandles så hurtigt som muligt. Når vi har sendt refusionen, modtager du den inden for 1-2 arbejdsdage. Refusionsmetoden er den oprindelige betalingsmetode for din ordre.