polstret jakke til mænd med hat diagonal lynlås lynlås mørkeblå

polstret jakke til mænd med hat diagonal lynlås lynlås mørkeblå

(0 Anmeldelser)

 • DKK365.10

mørkeblå sort grå

XS S M L XL 2XL

polstret jakke til mænd med hat 1 polstret jakke til mænd med hat 2 polstret jakke til mænd med hat 3 polstret jakke til mænd med hat 4

 • farve: mørkeblå, sort, grå
 • størrelse: xs, s, m, l, xl, 2xl
 • kategori: bomuldsjakke til mænd med hat
 • grundlæggende stil: ungdommelig og populær
 • tykkelse: tykkere
 • krave type: hætte
 • tøjstrop: lynlås
 • polstring: imiteret silkebomuld
 • beklædningsversion: løs
 • beklædningsgenstands længde: kort

denne mandlige bomuldsjakke er let, med fuld lynlås og hættedesign og har også 2 lynlåslommer. den har et klassisk afslappet look og er behagelig at have på. den kan give dig ekstra varme og beskyttelse, når du har brug for det. det tilføjer også åndbar, denne bomuldsjakke er et fremragende valg til at beskytte dig mod vinterkulden.

Velkommen til vores ModeTendenser online butik. Vi vil give dig kvalitetsvarer og tjenester.

Levering

I ModeTendenser-butikken behøver du ikke bekymre dig, vi leverer den bedste leveringstjeneste.

Vi leverer gratis forsendelse til alle ordrer, ja, alle ordrer er gratis forsendelse.

Ordrebehandlingstid: Normalt er behandlingstiden for de fleste ordrer 1 til 2 arbejdsdage. Behandlingstiden inkluderer normalt valg af produkter fra ordren, kvalitetskontrol og produktemballage osv.

Bestil leveringstid: Fra afsendelsesdatoen kan de fleste ordrer tage 5-10 arbejdsdage.

Forsendelsesmetoderne for de fleste ordrer er: DHL, UPS, FedEx, Laposte, EMS osv. Normalt vælger vi den bedste transportmetode i henhold til din aktuelle situation.

Når ordren er afsendt, modtager du en e-mail med sporingsoplysninger. E-mail-indholdet indeholder ordreoplysninger, ordresporingsoplysninger og navnet på transportøren og online sporingsadresse. Du kan spore din ordre i henhold til indholdet af e-mailen eller medlemscentret.

Bemærk: Den samlede leveringstid for ordren = behandlingstid + leveringstid = 6-12 arbejdsdage. (Det starter fra det tidspunkt, hvor vi modtager betaling for din ordre.)

Retur og udveksling

Vi leverer gratis retur- og udvekslingstjenester.

Hvis du af en eller anden grund ikke er helt tilfreds med din ordre, kan du ikke lide din ordre. Du kan udøve ret til retur og bytte. Vi tilbyder 30 dages gratis retur- og udvekslingstjeneste for alle ordrer.

Hvordan returneres og udveksles varer?

Der er to måder:

1. Du kan anmode om returnering og udveksling af tjenester på siden "Min konto" - "Mine ordrer" gennem medlemsområdet.

2. Du kan kontakte vores eftersalgsservice, vores eftersalgsservice vil guide dig til den korrekte og bekvemme retur- og udvekslingstjeneste.

Med hensyn til refusioner: Vi behandler din refusion efter modtagelse af din retur, og alle refusioner behandles så hurtigt som muligt. Når vi har sendt refusionen, modtager du den inden for 1-2 arbejdsdage. Refusionsmetoden er den oprindelige betalingsmetode for din ordre.