ny mode kortærmet børne-jumpsuit ensfarvet rød

ny mode kortærmet børne-jumpsuit ensfarvet rød

(0 Anmeldelser)

  • DKK373.70

rød

XS S M L XL 2XL

kvindernes overallsgitter 1 kvindernes overallsgitter 2 kvindernes overallsgitter 3 kvindernes overallsgitter 4 kvindernes overallsgitter 5

  • farve: rød
  • størrelse: xs, s, m, l, xl, 2xl
  • kategori: kvinders overalls check
  • tykkelse: almindelig
  • stof: andet
  • ingrediensindhold: 81% (inklusive) -90% (inklusive)
  • bukselængde: bukser

dette er en simpel, men dejlig kvindelig jumpsuit. denne jumpsuit til kvinder har et tykt bælte i taljen. denne kvindelige jumpsuit har en dobbeltbrydet knap foran i midten og en firkantet bæltespænde med et bælte. denne fantastiske jumpsuit har også et stilfuldt rutemønster og klassisk noteret revers.

Velkommen til vores ModeTendenser online butik. Vi vil give dig kvalitetsvarer og tjenester.

Levering

I ModeTendenser-butikken behøver du ikke bekymre dig, vi leverer den bedste leveringstjeneste.

Vi leverer gratis forsendelse til alle ordrer, ja, alle ordrer er gratis forsendelse.

Ordrebehandlingstid: Normalt er behandlingstiden for de fleste ordrer 1 til 2 arbejdsdage. Behandlingstiden inkluderer normalt valg af produkter fra ordren, kvalitetskontrol og produktemballage osv.

Bestil leveringstid: Fra afsendelsesdatoen kan de fleste ordrer tage 5-10 arbejdsdage.

Forsendelsesmetoderne for de fleste ordrer er: DHL, UPS, FedEx, Laposte, EMS osv. Normalt vælger vi den bedste transportmetode i henhold til din aktuelle situation.

Når ordren er afsendt, modtager du en e-mail med sporingsoplysninger. E-mail-indholdet indeholder ordreoplysninger, ordresporingsoplysninger og navnet på transportøren og online sporingsadresse. Du kan spore din ordre i henhold til indholdet af e-mailen eller medlemscentret.

Bemærk: Den samlede leveringstid for ordren = behandlingstid + leveringstid = 6-12 arbejdsdage. (Det starter fra det tidspunkt, hvor vi modtager betaling for din ordre.)

Retur og udveksling

Vi leverer gratis retur- og udvekslingstjenester.

Hvis du af en eller anden grund ikke er helt tilfreds med din ordre, kan du ikke lide din ordre. Du kan udøve ret til retur og bytte. Vi tilbyder 30 dages gratis retur- og udvekslingstjeneste for alle ordrer.

Hvordan returneres og udveksles varer?

Der er to måder:

1. Du kan anmode om returnering og udveksling af tjenester på siden "Min konto" - "Mine ordrer" gennem medlemsområdet.

2. Du kan kontakte vores eftersalgsservice, vores eftersalgsservice vil guide dig til den korrekte og bekvemme retur- og udvekslingstjeneste.

Med hensyn til refusioner: Vi behandler din refusion efter modtagelse af din retur, og alle refusioner behandles så hurtigt som muligt. Når vi har sendt refusionen, modtager du den inden for 1-2 arbejdsdage. Refusionsmetoden er den oprindelige betalingsmetode for din ordre.