kobling dobbelt lynlås kvindelig tegnebog lang litchi mønster tegnebog mobiltelefon taske sort

kobling dobbelt lynlås kvindelig tegnebog lang litchi mønster tegnebog mobiltelefon taske sort

(0 Anmeldelser)

  • DKK252.00

lilla  hærgrøn  sort  lyserød  rød  grå

dobbelt lynlås til kvindelig kobling 1 dobbelt lynlås til kvindelig kobling 2 dobbelt lynlås til kvindelig kobling 3 dobbelt lynlås til kvindelig kobling 4 dobbelt lynlås til kvindelig kobling 5

  • farve: lilla, army grøn, sort, pink, rød, grå
  • kategori: kvindelig kobling dobbelt lynlås
  • stil: andet

den kompakte læderkobling er lavet af håndlavet håndværk af læder.litchi-mønsteret er pænt og tæt og viser det fine håndværk. det udstråler et smukt plisseret udseende, dobbelt lynlåslukning, ankomsten af ​​klassisk flerfarvet, flerlagsdesign gør opbevaring af genstande ikke længere rodet, og dens clamshell-lukning er belyst af den ikoniske gyldne dobbelt lynlås. brug en håndledsrem til at holde din hånd i din hånd, eller vælg en kædestrop for at undgå hænder.

Velkommen til vores ModeTendenser online butik. Vi vil give dig kvalitetsvarer og tjenester.

Levering

I ModeTendenser-butikken behøver du ikke bekymre dig, vi leverer den bedste leveringstjeneste.

Vi leverer gratis forsendelse til alle ordrer, ja, alle ordrer er gratis forsendelse.

Ordrebehandlingstid: Normalt er behandlingstiden for de fleste ordrer 1 til 2 arbejdsdage. Behandlingstiden inkluderer normalt valg af produkter fra ordren, kvalitetskontrol og produktemballage osv.

Bestil leveringstid: Fra afsendelsesdatoen kan de fleste ordrer tage 5-10 arbejdsdage.

Forsendelsesmetoderne for de fleste ordrer er: DHL, UPS, FedEx, Laposte, EMS osv. Normalt vælger vi den bedste transportmetode i henhold til din aktuelle situation.

Når ordren er afsendt, modtager du en e-mail med sporingsoplysninger. E-mail-indholdet indeholder ordreoplysninger, ordresporingsoplysninger og navnet på transportøren og online sporingsadresse. Du kan spore din ordre i henhold til indholdet af e-mailen eller medlemscentret.

Bemærk: Den samlede leveringstid for ordren = behandlingstid + leveringstid = 6-12 arbejdsdage. (Det starter fra det tidspunkt, hvor vi modtager betaling for din ordre.)

Retur og udveksling

Vi leverer gratis retur- og udvekslingstjenester.

Hvis du af en eller anden grund ikke er helt tilfreds med din ordre, kan du ikke lide din ordre. Du kan udøve ret til retur og bytte. Vi tilbyder 30 dages gratis retur- og udvekslingstjeneste for alle ordrer.

Hvordan returneres og udveksles varer?

Der er to måder:

1. Du kan anmode om returnering og udveksling af tjenester på siden "Min konto" - "Mine ordrer" gennem medlemsområdet.

2. Du kan kontakte vores eftersalgsservice, vores eftersalgsservice vil guide dig til den korrekte og bekvemme retur- og udvekslingstjeneste.

Med hensyn til refusioner: Vi behandler din refusion efter modtagelse af din retur, og alle refusioner behandles så hurtigt som muligt. Når vi har sendt refusionen, modtager du den inden for 1-2 arbejdsdage. Refusionsmetoden er den oprindelige betalingsmetode for din ordre.